Man-tors: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:00

Erhvervsrengøring Danmark logo
vores service

Måtteservice

Vores måtteservice giver dig den ultimative bekvemmelighed og renhed i din virksomhed. Vi tilbyder afhentning af brugte, beskidte måtter og levering af nye, rene måtter. Så kan du altid føle dig sikker på, at dine kunder og ansatte træder på rene og hygiejniske måtter.

Uanset om du allerede har en serviceaftale hos os eller ej, så kan vi levere samme gode måtteservice som altid. Fordelen ved at samle måtteservice og rengøring er, at vi kan tilbyde ét samlet tilbud – og det kommer altid vores kunder tilgode.

Vores rengøringsteam fjerne alle snavs fra måtter, rengøre gulvarealet og leverer nye rengjorte måtter i samme omgang. De brugte måtter tager vi retur og rengøre, så de er klar til at blive brugt igen. Vores service er fleksibel og kan tilpasses dit behov, så du kan føle dig tryg ved at overlade både rengøring og måtteservice til os. Kontakt os i dag for at høre mere om vores måtteservice og få et tilbud.

Ren forhal og reception

En serviceaftale, som inkluderer måtteservice, sikrer dig, at din virksomheden fremstår rent og præsentabelt ved at komme regelmæssigt og tage os af dine opgaver. 

Vores typiske service inkluderer afhentning af beskidte måtter, rengøring af entré, forhal og reception, samt lægning af nye rene måtter. Dette kan hjælpe med at sikre, at dit kontor eller din virksomhed altid ser godt ud for kunder og besøgende, og kan også hjælpe med at forlænge levetiden af virksomhedens gulvtæppe og måtter. Rengøringstjenesten kan tilpasses dine specifikke krav og kan planlægges til at ske i tidsrum, der passer bedst til virksomhedens drift.

erhvervsrengøring danmark - service forhal opholdsrum støvsugning
erhvervsrengøring danmark - service forhal støvsugning
erhvervsrengøring danmark - service trappeopgang afstøvning overfladevask
erhvervsrengøring danmark - servicevogn rengøring vinduespudsning

Friske måtter til opgangen

Erhvervsrengøring Danmark leverer også service til boligforeninger. 

Vi yder dermed service ifm. trappeopgange, trængende til en grundig rengøring og rene måtte. Vores erfarne team af professionelle rengøringsmedarbejdere tilbyder effektiv og omfattende rengøring af trappeopgange, der sikrer at alle fællesområder, som boligforeningen er ansvarlige for, fremstår i topform.

Vores serviceaftaler kan skræddersyes til boligforeningers behov, og vi tilbyder både faste rengøringstidspunkter eller tilbud efter behov. Vi anvender kun miljøvenlige rengøringsmidler for at sikre en sund og sikker rengøring for både vores medarbejdere og jeres beboere.

Dine fordele

Fordel 1

Effektiv måtteudskiftning: 

En måtteservice sørger for at afhente dine gamle beskidte måtter og levere nye rene måtter, så dit kontor altid fremstår rent og præsentabelt.

Fordel 2

Forbedret hygiejne: 

Nye rene måtter kan hjælpe med at forbedre hygiejnen i dit kontor, da de fanger skidt og snavs, som ellers kan sprede sig i lokalet.

Fordel 3

Spar på tid og kræfter: 

Med en måtteservice slipper du for at skulle håndtere afhentning og levering af måtterne selv, hvilket kan spare dig både tid og kræfter.

Fordel 4

Tilpasset dit behov: 

Måtteservice tilpasses dit kontors behov og tidsplan, så det passer arbejdspladsens rutine bedst. Vi tilpasser os altid jeres rammer.

Kundeudtalelser

Vi har nu brugt Erhvervsrengøring Danmark i 3 år, og vi har ikke en finger at sætte på den service, som vi ugentligt modtager.
Jørgen Diderichsen
Lars Kristiansen
ejer, LKE ApS
Erhvervsrengøring Danmark tager sig af alt lige fra kontorrengøring til vinduespudsning til måtteservice hos os, og vi er fuldt ud tilfredse.
Line Jensen
Lise Duus
Medejer, Foma ApS
Vi har ugentligt modtaget rengøring og måtteservice, de sidste 15 måneder, og kan på det varmeste anbefale Erhvervsrengøring Danmark.
Tommy Hansen
Lasse Kramer
Direktør, HR Partner A/S

Modtag tilbud

Udfyld formularen og bliv kontaktet