Man-tors: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:00

Erhvervsrengøring Danmark logo
vores service

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring Danmark tilbyder professionel og grundig rengøring af erhvervslokaler i hele Danmark. Vi har fokus på en god og transparent service, så I altid ved, hvad I kan forvente af os.

Vores erfaring og ekspertise gør, at vi kan tilbyde en effektiv og pålidelig rengøring af alle typer af erhvervslokaler, fra kontorer til lagerbygninger og industrielle faciliteter.

Vi sørger for at skræddersy vores serviceaftaler efter kundens behov og ønsker. Så I får I den bedst mulige løsning. Vores medarbejdere er altid grundigt uddannede og har den nødvendige erfaring til at levere høj kvalitet i alle de opgaver, de udfører.

Professionel service alt inkl.

Hos Erhvervsrengøring Danmark er vi altid dedikerede til at levere den bedst mulige service til vores kunder. Derfor tilbyder vi også en tilpasset serviceaftale, så I kan få den rengøringløsning, som I har behov for – uanset om det er dagligt, ugentligt eller månedligt.

Vores team af professionelle rengøringsassistenter sørger for at levere en grundig rengøring, der sikrer en sund og hygiejnisk arbejdsplads for dig og dine medarbejdere. Dette inkluderer alt fra vådmopping af gulve til tørring af overflader og rengøring af toiletter.

Vi tager også gerne højde for eventuelle særlige krav eller ønsker, du måtte have, så vi kan skræddersy en serviceaftale, der passer præcis til jeres behov. Således kan I være sikker på at få en rengøring, der lever op til jeres forventninger og gør en positiv forskel for arbejdspladsen.

erhvervsrengøring danmark - service kantine bord støvsugning
erhvervsrengøring danmark - service kantine stadion støvsugning
erhvervsrengøring danmark - service stadion vinduespudsning tom
erhvervsrengøring danmark - personale samarbejdspartner kontakt thomas

Din rengøring trygge hænder

Vi sætter en ære i at levere rengøring af høj kvalitet og har derfor altid fokus på at anvende miljøvenlige rengøringsprodukter, der både skåner miljø og materialer, men er hårdfør over bakterier. På den måde bidrager vi ikke blot til en sund og hygiejnisk arbejdsplads, men også til et bedre miljø.

Med Erhvervsrengøring Danmark er din rengøring i trygge hænder. Vi sikrer, at I modtager professionel periodisk rengøring, der lever op til højeste standard for hygiejne. 

Kontakt os i dag, og lad Thomas fortælle om vores ydelser. Vi kvitterer med et uforpligtende tilbud på én komplet serviceaftale.

Dine fordele

Fordel 1

Skræddersyede løsninger: 

 Erhvervsrengøring tilpasses dit erhvervs specifikke behov, hvilket sikrer en optimal rengøring af dit erhvervslokale.

Fordel 2

Professionalisme:

Erhvervsrengøring udføres af erfarne og professionelle rengøringsfolk, som sikrer en høj kvalitet og effektiv rengøring.

Fordel 3

Hygiejne: 

Erhvervsrengøring sikrer en god hygiejne i dit erhvervslokale, hvilket er vigtigt for både medarbejdere og kunder.

Fordel 4

Gratis tilbud: 

Bestil en erhvervsrengøring i dag og modtag et gratis tilbud, så du kan få en prisen på rengøringen, inden du bestemmer dig.

Kundeudtalelser

Vi har nu brugt Erhvervsrengøring Danmark i 3 år, og vi har ikke en finger at sætte på den service, som vi ugentligt modtager.
Jørgen Diderichsen
Lars Kristiansen
ejer, LKE ApS
Erhvervsrengøring Danmark tager sig af alt lige fra kontorrengøring til vinduespudsning til måtteservice hos os, og vi er fuldt ud tilfredse.
Line Jensen
Lise Duus
Medejer, Foma ApS
Vi har ugentligt modtaget rengøring og måtteservice, de sidste 15 måneder, og kan på det varmeste anbefale Erhvervsrengøring Danmark.
Tommy Hansen
Lasse Kramer
Direktør, HR Partner A/S

Modtag tilbud

Udfyld formularen og bliv kontaktet