Man-tors: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:00

Erhvervsrengøring Danmark logo
vores service

Vinduespudsning

Erhvervsrengøring Danmark tilbyder pletfri og professionel vinduespudsning til erhvervskunder. Vores erfarne vinduespudsere sørger for, at dit erhverv fremstår med flotte, rene vinduespartier eller glasfacader, som giver et godt førstehåndsindtryk til kunder og besøgende. 

Vores service omfatter både indvendig og udvendig vinduesvask og -pudsning, og vi kan tilpasse vores arbejde til dit erhvervs specifikke behov og ønsker. Det sker særligt med henblik på vores faste serviceaftaler.

Vi anvender professionelt udstyr, herunder vinduesskraber, teleskopstang og vaskeanlæg, samt metoder sikrer et effektivt og skånsomt resultat. Vi arbejder altid med fokus på sikkerhed og kvalitet, så vores kunder får et godt resultat, hver gang.

Effektiv vask af facader

Inden for servicefaget har det moderne vaskeanlæg vundet terræn i forindelse med vinduespudseres ydelse. Faktisk har vaskeanlægget flere fordele i forhold til en traditionel vinduespudsning. Her er 6 gode grunde:

  1. Effektivitet: Vaskeanlægget er i stand til at vaske store flader på kort tid, hvilket sparer tid og ressourcer for servicefolket – og penge for kunden.

  2. Skånsomt: Vaskeanlægget bruger et trykreguleret vandstryk, som er skånsomt mod ruderne, hvilket kan forlænge levetiden af vinduerne.

  3. Fleksibilitet: Vaskeanlægget kan tilpasses forskellige typer af vinduer og bygninger, både store og små, høje og lave, og kan komme til svært tilgængelige områder.

  4. Kvalitet: Vaskeanlægget kan fjerne både snavs og alger, hvilket kan give et bedre og mere langvarigt resultat.

  5. Sikkerhed: Traditionel vinduespudsning kan være farligt, især når det kommer til høje bygninger. Med vaskeanlæg kan man undgå at skulle arbejde i høje højder.

  6. Miljøvenlig: Vaskeanlægget bruger mindre vand end traditionel vinduespudsning, hvilket kan være godt for miljøet.

En af de største fordele ved at vælge at vaske vinduer med et vaskeanlæg fremfor den traditionelle metode er, at det giver et langvarigt og bedre resultat, samt at det er langt mere effektivt og sikkert.

erhvervsrengøring danmark - servicevogn vinduespudser vaskeanlæg
erhvervsrengøring danmark - service facade teleskopstang vinduesvask
erhvervsrengøring danmark - service stadion vinduespudsning skraber
erhvervsrengøring danmark - service facade vinduespudser vinduesvask

Pudsning af ruder og glas

Generelt er vinduespudsning en vigtig del af vedligeholdelsen af et byggeri, da det hjælper med at fjerne snavs, støv og pletter fra vinduerne. Det kan forbedre udseendet af bygningen og øge dagslysniveau og komforten i bygningen. Derudover kan det også forlænge levetiden af vinduesrammer og -glas samt beskytte dem mod skader.

Vinduespudsning kan ske på flere måder, bl.a. ved vaskeanlæg, men den mest almindelige metode er ved hjælp af en vinduespudser, der oftest altid er nødvendig ifm. indvendig service. Udstyret med en vinduesskraber, klud, svamp eller børste, fjernes snavs og pletter fra vinduesglas. Vores personale anvender en miljøvenlig vand- og sæbeblanding til almene vinduer, og en speciel vinduesrens til sarte træsorter og vinduesrammer.

Det er også vigtigt at overveje hyppigheden af vinduespudsning. Det kan variere fra bygning til bygning, men normalt anbefales det, at få pudset vinduerne mindst én gang om året for at sikre at vinduerne holder sig rene og glatte.

Dine fordele

Fordel 1

Glødende rene vinduer: 

En professionel vinduespudser sørger for at fjerne alle spor af snavs, støv og fingeraftryk, så dine vinduer skinner som nye.

Fordel 2

Frihed til at bruge din tid på andre ting: 

Lad en vinduespudser tage sig af det besværlige arbejde, så du kan fokusere på det, der betyder noget for dig.

Fordel 3

Øget udsigt og dagslys i hverdagen: 

Et rent og klart vinduesparti giver dig en bedre udsigt, sundere indemiljø og lader mere dagslys ind i.

Fordel 4

Forlængelse af vinduernes levetid:

Regelmæssig rengøring af vinduerne hjælper med at forlænge deres levetid og sørge for, at de forbliver i god stand.

Kundeudtalelser

Vi har nu brugt Erhvervsrengøring Danmark i 3 år, og vi har ikke en finger at sætte på den service, som vi ugentligt modtager.
Jørgen Diderichsen
Lars Kristiansen
ejer, LKE ApS
Erhvervsrengøring Danmark tager sig af alt lige fra kontorrengøring til vinduespudsning til måtteservice hos os, og vi er fuldt ud tilfredse.
Line Jensen
Lise Duus
Medejer, Foma ApS
Vi har ugentligt modtaget rengøring og måtteservice, de sidste 15 måneder, og kan på det varmeste anbefale Erhvervsrengøring Danmark.
Tommy Hansen
Lasse Kramer
Direktør, HR Partner A/S

Modtag tilbud

Udfyld formularen og bliv kontaktet