Man-tors: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:00

Erhvervsrengøring Danmark logo
vores service

Kontorrengøring

Kontorrengøring er en vigtig del af at opretholde et professionelt, sundt og hygiejnisk arbejdsmiljø. Hos Erhvervsrengøring Danmark tilbyder vi en omfattende rengøring af kontorer og storrum, der sikrer at jeres arbejdsplads fremstår præsentabelt til enhver tid. 

Vores erfarne rengøringspersonale sørger for at fjerne støv, skidt og snavs fra alle overflader, herunder skriveborde, kontorstole, computere og telefoner. Vi tager os også af rengøring af fællesarealer som køkken- og toiletfaciliteter samt vask af vinduer. 

Ved at benytte vores kontorrengøringstjenester kan du og dit team fokusere på at udføre jeres arbejde, mens vi sørger for at kontoret ser præsentabelt ud. Kontakt os i dag og hør mere om vores alt-i-en rengøringstjeneste, der laveres som en tilpasset serviceaftale – specifikt til jeres kontors specifikke behov.

Fra skrivebord til fællesareal

Med en serviceaftale hos Erhvervsrengøring Danmark tilbyder vi mere end blot gængs rengøring. Vi hjælper også med opfyldning af depoter, affaldssortering og lignende. Vi håndterer både rengøring og vedligeholdelse af alle faciliteter på arbejdspladsen, herunder medarbejdernes skriveborde, fællesskabets arealer og funktionsrum. 

Vi fokuserer på de små detaljer for at sikre, at kontoret er hygiejnisk og sundt for dine medarbejdere. Vi bruger miljøvenlige rengøringsmidler, som er effektivt og skånsomme på en og samme tid. Sådan sørger vores rengøringspersonale, at dit kontor står pletfrit, flot og klart til hverdagens brug.

erhvervsrengøring danmark - service kontor støvsugning
erhvervsrengøring danmark - service kantine stol overfladevask
erhvervsrengøring danmark - service kantine bord støvsugning
erhvervsrengøring danmark - service kantine stadion støvsugning

Hvad koster en serviceaftale?

Vi tror på, at kvalitetsbevidst service ikke bør koste en formue. Som din rengøringstekniske samarbejdspartner tænker vi derfor langsigtet. Det medfører, at kontorrengøringens pris og ydelse skal hænge sammen for dig som kunde.

Alle serviceaftaler er forskellige. Derfor er prisen altid tilpasset opgavens størrelse og kundens behov. Sådan sørger vi for at levere et rentabelt produkt i topkvalitet, mens prisen holdes lav og konkurrencedygtig. 

Men hvad koster en serviceaftale? Der er to forhold at forholde sig til: Jo flere arealer og opgaver vi tilser pr. service, jo højere bliver priser – men jo hyppigere vi tilser jeres kontor, jo lavere bliver prisen pr. service. Sådan opnår vores kunder en form for mængderabat.

Dine fordele

Fordel 1

Skræddersyede løsninger: 

En kontorrengøring tilpasses dit kontors specifikke behov, hvilket sikrer en optimal rengøring af dit kontorlokale.

Fordel 2

Professionalisme: 

Kontorrengøring udføres af erfarne og professionelle rengøringsfolk, som sikrer en høj kvalitet og effektiv rengøring.

Fordel 3

Hygiejne: 

En kontorrengøring sikrer en god hygiejne i dit kontorlokale, hvilket er vigtigt for både medarbejdere og besøgende.

Fordel 4

Gratis tilbud: 

Bestil en kontorrengøring i dag og modtag et uforpligtende tilbud, så du kan få en idé om prisen på rengøring, inden du bestemmer dig.

Kundeudtalelser

Vi har nu brugt Erhvervsrengøring Danmark i 3 år, og vi har ikke en finger at sætte på den service, som vi ugentligt modtager.
Jørgen Diderichsen
Lars Kristiansen
ejer, LKE ApS
Erhvervsrengøring Danmark tager sig af alt lige fra kontorrengøring til vinduespudsning til måtteservice hos os, og vi er fuldt ud tilfredse.
Line Jensen
Lise Duus
Medejer, Foma ApS
Vi har ugentligt modtaget rengøring og måtteservice, de sidste 15 måneder, og kan på det varmeste anbefale Erhvervsrengøring Danmark.
Tommy Hansen
Lasse Kramer
Direktør, HR Partner A/S

Modtag tilbud

Udfyld formularen og bliv kontaktet